Evenementen 1999

Klik op het icon voor uitgebreidere informatie.

  Nieuwjaarsreceptie
17 Jan 99 zondag We worden te groot om het samen met de KNMV te organiseren. Dit maal in eigen beheer georganiseerd in ons Regio Café West ShooterS aan het Valkenburgse Meer in Zuid Holland. De officiele receptie duurt van 12:00 to 14:00 uur.
 opkomst: 50 leden
  Sleutelavond Safe Veenendaal
29 Jan 99 vrijdag Speciaal bedoeld voor de geinteresseerden die 20 november 1998 niet aanwezig konden zijn. De sleutelavond wordt wederom gehouden bij Safe Veenendaal. Geinteresseerden kunnen zich uitsluitend schriftelijk aanmelden met het formulier in Diversiteiten 98/4.
 opkomst: 30
  Regio Café West - ShooterS
07 Feb 99 zondag Ter overbrugging van het winterseizoen houden we ook dit jaar weer Regio Cafés. We gaan van start met regio WEST in restaurant Shooters aan het Valkenburgse meer in Zuid-Holland. Voor meer informatie, zie de INFO pagina.
 aanmeldingen: 16, opkomst: 15 (slecht weer)
  MOTORbeurs Utrecht
25 Feb 99
26 Feb 99
27 Feb 99
28 Feb 99
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
De naam van deze gezellige motorbeurs is vanwege millenium problemen licht veranderd. Heette het vroeger Motor97, Motor98, tegenwoordig heet het gewoon MOTORbeurs Utrecht. Ook dit jaar we weer op deze beurs en deze maal voor de eerste keer met onze spiksplinternieuwe eigen balie.

  Regio Café Oost - Kasteel Doorwerth
14 Mar 99 zondag De overstap van Elden naar kasteel Doorwerth is uitermate goed bevallen. De lokatie kan dan ook gerust een topper genoemd worden.
 aanmeldingen: 27, opkomst 40
  Toerrit #1 - Openingsrit Kennemerland
05 Apr 99 maandag De openingsrit dit jaar is uitgezet door niemand minder dan ons eigen bestuur in de persoon van Paul Veerkamp en Dennis van der zon. We beginnen met koffie met gebak in Noordwijk aan Zee, rijden vervolgens naar Bloemendaal voor de lunch en eindigen tenslotte in Spaarndam.
 aanmeldingen: 76, opkomst 72
  Algemene Leden Vergadering - Doorn
17 Apr 99 zaterdag Elk jaar het moment waarbij het bestuur verantwoording aflegt aan de leden. Naast het officiele programma hebben we de middag gereserveerd voor wat leuke en interessante zaken.
 aanmeldingen: 57, opkomst 65
  Draadloze Motor Intercom Testdag
25 Apr 99 zondag Altijd al nieuwsgierig geweest of een betaalbare draadloze motor intercom ook echt voldoet? Dan heb je nu de kans om het zelf uit te proberen. We proberen een aantal LPD sets te lenen om ze in de praktijk te testen.
 aanmeldingen: 50, opkomst 45
  Dutch Weekend 1999 - Sneek
13 Mei 99
14 Mei 99
15 Mei 99
16 Mei 99
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
Analoog aan het succesvolle Zeeland weekend in Bruinisse gaan we dit jaar naar Sneek in Friesland. We verblijven daar weer in een (jeugd)herberg tijdens het Hemelvaartweekend. Vanzelfsprekend staat een 11-stedentocht met de motor op het programma. Voor f 160 heb je onderdak en eten. Slechts 64 plaatsen beschikbaar dus snel boeken. Vol-is-vol. Bij overboeken geldt de volgorde van betaling. We proberen wel extra plaatsen te regelen maar voor de donderdag wordt dat lastig.
 aanmeldingen: 67, opkomst 60 + 13 dagbezoekers
  Zijspandag - Wout Broer - Hengelo
29 Mei 99 zaterdag Ben je ook de mening toebedeeld dat zijspanrijden geen echt motorrijden is? Dan is dit de kans om je mening bij te stellen. Aan de hand van een deskundige uitleg maak je kennis met de facetten van het rijden met een zijspan. Na een theoretisch gedeelte kun je het zelf in de praktijk uitproberen op een (Diversion) zijspan met instructeur.
 aanmeldingen: 37, opkomst 35
  VMTC Motary - Putten
12 Jun 99 zaterdag De VMTC Motary is een groots opgezette toerrit voor het goede doel. Het inschrijfgeld wordt vrijwel volledig besteed aan een elk jaar te kiezen goed doel. De tocht is ca. 450 km lang en laat je Holland met andere ogen zien. Vorig jaar namen we als YDCN ook al deel aan dit evenement en wonnen de 1e prijs als grootste deelnemende club!
 aanmeldingen: 27, opkomst 22
  YDCN-NVVM Verhoogde Rijvaardigheidstraining
20 Jun 99 zondag Het volgen van een verhoogde rijvaardigheidstraining vinden we een goede zaak. Als YDCN lid geniet je al 10% korting op deze populaire training. Op verzoek van een aantal leden organiseren we dit jaar een dergelijke dag in clubverband. Geen onzekerheid wie je mede-cursisten zijn en allemaal dezelfde motoren. Het originele karakter van de training blijft behouden! Dus maximaal 4 cursisten op 1 instructeur.
 aanmeldingen: 32, opkomst 30 (2 ziek)
  Toerrit #2 - Peel route
04 Jul 99 zondag De tweede toerrit van dit jaar gaat richting de Peel. Als startpunt mogen we dit jaar weer gebruik maken van Termaat Motoren in Nijmegen. De winkel is dan speciaal even voor ons open, dus als je nog wat met clubkorting nodig hebt. Na Nijmegen gaan we richting de Peel. De rit eindigt in Maasbracht.
 aanmeldingen: 78, opkomst 75
  Toerrit #3 - ZomerToerRit (Molenrit)
25 Jul 99 zondag Midden in de zomer, midden in Nederland en hopenlijk weer met schitterend zomerweer. Na "Meren en Plassen" (97) en "Reeuwijk" (98) doen we dit jaar de Molenrit. Start en finish zijn in het AC Restaurant in Meerkerk.
 aanmeldingen: 80, opkomst 73
  Toerrit #4 - Veluwerit
15 Aug 99 zondag We moeten haast terug gaan naar het prille begin van de club sinds we voor het laatst een Veluwe toerrit hebben gedaan. Hoogste tijd dus weer om de Veluwe te verkennen.
 aanmeldingen: 75, opkomst 55
  Frankrijk weekend
26 Aug 99
27 Aug 99
28 Aug 99
29 Aug 99
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
Het buitenlands weekend dit jaar voert naar Noord-Frankrijk, naar de motorboerderij van Annemiek en Ben Smetsers in Fontaines St. Claire. Historische plaatsen zoals Verdun zijn er vlakbij. Voor slechts 200 gulden heb je onderdak met eten en drinken! Snel boeken is gewenst want we hebben slechts 63 plaatsen.
 opkomst 54 personen
  EK Triathlon - Almere
04 Sep 99 zaterdag Ook dit jaar zal de YDCN zijn medewerking verlenen aan de EK Triathlon in Almere. Met de motor volgen we de triatleten op het fiets- en loop parcour met achterop officials of pers. Om dit mogelijk te maken zoeken we vrijwilligers die naast de zaterdag ook vrijdagavond beschikbaar zijn voor de brieving. Meer informatie op de INFO pagina.
 deelname 20 Diversions
  Toerrit #5 - Winterswijk
26 Sep 99 zondag Het toerseizoen is dit jaar met een maand verlengd en de afsluitende toerrit wordt gereden in het oosten van het land. Start en finish zijn in Breedenbroek en de lunch gebruiken we in de Berenschotse watermolen.
 aanmeldingen: 63, opkomst 43
  Regio Café West - Shooters
17 Okt 99 zondag Na het toerseizoen starten we weer met de Regio Café's. De eerst die van start gaat is West in Shooters aan het Valkenburgse meer.
 aanmeldingen: 26, opkomst 20
  MotoRAI'99 - Amsterdam
20 Okt 99
21 Okt 99
22 Okt 99
23 Okt 99
24 Okt 99
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
De datum is inmiddels defintitief. Op deze dagen vind weer de jaarlijkse MotoRAI'99 plaats. We hebben ons weer ingeschreven en zijn weer present is met een stand.
  Sleutelavond - Safe Veenendaal
12 Nov 99 vrijdag De inmiddels bekende en gezellige sleutelavonden bij Safe Veenendaal. Aanmelden alleen via het speciale formulier bij Diversiteiten 99/3. De avond start om 19.30 uur.
  Regio Café Oost - Kasteel Doorwerth
14 Nov 99 zondag Door de verlenging van het toerseizoen hebben we dit najaar slechts een Regio Café OOST. In dit prachtig gelegen kasteel Doorwerth ben je weer welkom vanaf 12 uur.
 aanmeldingen: 22, opkomst 25
  YDCN Lustrum feest
20 Nov 99 zaterdag
Geloof het of niet maar de YDCN bestaat al weer 5 jaar. We vinden dat reden genoeg om een feestje te bouwen. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en de details zijn inmiddels bekend. Voor dit feest verkopen we vanaf 25 juli kaarten die uitsluitend verkrijgbaar zijn in de voorverkoop. Omdat drinken en rijden niet samen gaan hebben we tevens gezorgd voor overnachtings mogelijkheid. De prijs van overnachting inclusief avondeten en brunch bedraagt f 50. De toegangsprijs van het feest is f 25.

 totaal 131 bezoekers waarvan 84 met overnachting
  Dynojet middag - Dynojet Rotterdam
28 Nov 99 zondag Altijd al gezocht naar de perfecte afstelling voor je Div? Dan mag je de Dynojetmiddag in Rotterdam niet missen. De middag start om 12.00 uur bij Dynojet Rotterdam. Aanmelden alleen via het speciale formulier bij Diversiteiten 99/3.
  Sleutelavond - Safe Veenendaal
10 Dec 99 vrijdag De inmiddels bekende en gezellige sleutelavonden bij Safe Veenendaal. Aanmelden alleen via het speciale formulier bij Diversiteiten 99/3. De avond start om 19.30 uur.
  Regio Café West - Shooters
12 Dec 99 zondag Het laatste evenement en Regio Café voor deze eeuw. We eindigen dit millenium in Shooters aan het Valkenburgse meer.
 aanmeldingen: 18

Last update 23-Mar-2008