Aanmeldingen Evenementen 2004  
 
 
Aanmelding aktiviteiten
In het volgende deel van dit aanmeldingsformulier kunt u zich opgeven voor een of meerdere evenementen. Omdat een heleboel zaken geregeld moeten worden op basis van het aantal deelnemers verzoeken wij u dringend dit zo vroeg en duidelijk mogelijk in te vullen. Het mag duidelijk zijn dat als er 10 mensen zich inschrijven voor een zijspandag en er 50 komen opdagen, we echt mensen naar huis moeten sturen.

Voorwaarden meerdaagse evenementen
Voor meerdaagse evenementen zijn slecht een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen zijn pas definitief na ontvangst van de betaling. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen geldt toewijzing op basis van datum ontvangen betaling.

Per lid mag slechts één niet-lid worden opgegeven. Het lid is verantwoordelijk voor het door hem/haar geintroduceerde niet-lid. Voor niet-leden is er een aparte startdatum vanaf wanneer zij op de reserveringslijst gezet kunnen worden. Dit is om leden voorrang te geven vanwege het beperkt aantal plaatsen bij een meerdaags evenement.

De sluitingsdatum voor aanmelding en betaling is meestal 2 weken tenzij anders aangegeven. Bij ontvangst van de betaling na de sluitingsdatum geldt een toeslag van € 12,-.
 

 
  Naam
  Lidnummer   vul in "nnb" indien nog niet bekend
  Duo
  Lidnummer   vul in "geen" indien geen lid
  Woonplaats
  Telefoon
  E-mail
Bevestiging van ontvangst en verwerking alleen met ingevuld email adres !
    Ik meld mij aan voor de volgende evenementen
 
 
 
    Verstuur aanmelding
 
Druk op VERZENDEN en wacht tot er een bevestigingspagina verschijnt.  
 

 

Last update 19-Dec-2004