TopSkin Breda  
datumZaterdag 18 maart 2000
plaatsTopSkin
Gageldonkseweg 27
4815 PD Brede
tel. 076 - 542.3030
tijd10.00 - 12.00 uur
route• A16 Rotterdam-Antwerpen
• afrit Prinsenbeek/Breda-Noord
• richting Breda-Noord
• borden Topskin volgen
informatieEr zijn veel zaken in Nederland waar je terecht kan voor goede motorkleding. De firma TopSkin in Breda is ook zo'n zaak. Maar wel een die iets biedt wat anderen niet bieden. Ze maken namelijk lederen motorkleding op maat en in een eigen atelier. Kan je niet goed slagen met confectiematen, dan kan TopSkin een uitkomst bieden. Maar ook voor persoonlijke wensen over het design kun je daar terecht. Dat ze topkwaliteit leveren mag blijken uit het feit dat alle politiekorpsen van Nederland en de meeste korpsen van België en Luxemburg hun motorkleding bij Topskin betrekken. Andere klanten zijn ANWB, Marechaussee en ambulancedienst.
Als YDCN willen we het bestaan van deze kledingzaak graag onder jullie aandacht brengen. Het gaat ons dan met name om het aspect dat je hier zeer goede lederen motorkleding op maat en eigen design kan krijgen. TopSkin biedt ons een voorlichting aan over leer en lederen motorkleding, gevolgd door een rondleiding door het atelier. Zowel YDCN als TopSkin benadrukken dat deze ochtend geen verkoopdemonstratie is maar zuiver een informatief karakter heeft.
Hoe kwamen we op TopSkin? Daar werkt een lieve dame met de naam Claudia. Haar vader heet Henk Kruithof en die rijdt... een Diversion. Natuurlijk YDCN lid.
bijzonderhedenVooraanmelding noodzakelijk

Last update 19-Apr-2000