FDK Zelfsleutelmiddag 2009

FDK Zelfsleutelmiddag

datum zaterdagmiddag 25 april 2009, van 12.00 tot 16.00 uur
lokatie
Frans de Kruijf
Acacialaan 29
5087 KL Diessen
tel. 013-5042528
verplaatsing Door zijn motorongeluk in 2005 heb je Frans de Kruijf en zijn FDK Zelfsleutelmiddagen een tijdje moeten missen. Wij zijn dan ook blij dat Frans inmiddels weer zo veel hersteld is dat we weer een FDK Zelfsleutelmiddag kunnen gaan organiseren. Naar aanleiding van de vorig jaar gehouden enquete hebben we deze keer gekozen voor het thema: Het schoonmaken van je motor. Voor wie prangende vragen heeft en niet kan wachten tot 25 april, hij staat ook op donderdag, vrijdag en zaterdag op onze stand van de Motorbeurs Utrecht.
bijzonderheden
Op verzoek van een aantal leden gaan we ook dit jaar weer een mogelijkheid bieden om, onder begeleiding, zelf iets te sleutelen aan de eigen motor. Ons lid Frans de Kruijf beschikt thuis over een redelijk geoutilleerde werkplaats. Daar kan men, met hulp van Frans, een beperkt aantal simpele onderhoudswerkzaamheden zelf verrichten aan de eigen motor. De sleutelmiddagen zijn zeker geen vervanger van de kleine of grote onderhoudsbeurt. Daarvoor moet je toch echt naar je dealer. Maar een aantal handelingen, zoals het vervangen van de cockpitlampjes of het spannen van je ketting is goed zelf te doen. Wat je precies wilt gaan doen en of dat haalbaar is moet je met Frans afstemmen. Als er onderdelen nodig zijn moet je die ook zelf meenemen. Het sleutelen gebeurt geheel voor eigen risico.

Het thema van deze dag is het schoonmaken van je motor maar als je andere wensen hebt kan je het beste Frans even bellen en je wens met hem bespreken.

Het maximum aantal deelnemers per middag is 8 personen.

aanmelden
aanrijroute
Grotere kaart weergeven

Maak zelf je aanrijroute routebeschrijving

deelnemers
001. Will Boomaars
002. Chris Sap
003. Henk Westerveld
004. Mike Karczag
005. Gerard van der Kooij
006. Gert Kuijper
007. Loek van Schie
008. Jan van de Pol
 
 

van bestuur/organisatie
001. Frans de Kruijf
002. Jan de Bruijn
 
verslag Stuur je verslag naar info@ydcn.nl

Last update 09-Mar-2009