Motorbeurs Utrecht 2009
Op de YDCN stand

datum &
openingstijden
donderdag 26 februari 2009 10.00 - 22.00 uur
vrijdag 27 februari 2009 10.00 - 22.00 uur
zaterdag 28 februari 2009 10.00 - 18.00 uur
zondag 01 maart 2009 10.00 - 18.00 uur

donderdag en vrijdagavond tot 22.00 uur !!!

plaats Jaarbeurs Utrecht
internet www.motorbeursutrecht.nl
toegangsprijs
 € 16,00  Dagkaart, normaal aan de kassa
 € 14,00  Dagkaart, verkoop via internet vanaf 26 februari
 € 12,50  Dagkaart, voorverkoop via internet tot 26 februari
 € 12,00  Avondkaart, normaal aan de kassa
 € 10,00  Avondkaart, verkoop via internet
    gratis  kinderen t/m 12 jaar en onder begeleiding
 
* dagkaarten zijn zowel voor de dag als de avond
* avondkaarten alleen donderdag en vrijdag van 17:00-22:00 uur
* transactiekosten online bestellen bedraagt 0,50 per bestelling
 
De YDCN Clubpas geeft dit jaar geen korting meer. Je kan het beste kaarten kopen via internet. Dan heb je de maximale korting van € 3,50 per kaart. Die korting loopt terug tot 2,00 als je online koopt op de beursdagen zelf. Kom je zonder kaartje naar Utrecht, dan hebben we nog een beperkt aantal kortingsbonnen van 2,00. Loop naar ingang van hal 9 en bel de stand op 06-54688305. Je krijgt dan een kortingskaart voor een dagkaart van ons. We staan immers vlak bij de ingang van hal 9.

Steun de YDCN door je toegangskaart online te kopen via de links en banners op de YDCN website. Er wordt geregistreerd vanaf welke website de aankoop is gedaan. In 2006 hadden we van de motorclubs de meeste kaarten verkocht en zijn daarmee beloond met een korting op de standhuur.

standnummer Hal 9 stand B017
bijzonderheden
YDCN
Informatie
Onze aanwezigheid op de beurs is zowel voor leden als niet-leden. We werken natuurlijk veel via internet maar vaak is een persoonlijk gesprek toch ook wel fijn, om eens te zien wie al die mensen van de club zijn. De standbemanning bestaat over het algemeen uit mensen die de club door en door kennen en de meeste vragen wel kunnen beantwoorden. Vaak is het een bestuurslid of iemand van de Evenementen Commissie of de Technische Commissie. Je hoeft niet specifiek met een vraag langs te komen. Gewoon even goeiendag zeggen en een kopje koffie komen halen is ook prima.

Nieuwe leden werven
Niet iedereen zwerft dagelijks op internet en kwam zo in aanraking met onze club. Er blijken nog steeds genoeg mensen te zijn voor wie onze aanwezigheid op de beurs een eerste kennismaking is met onze club. Ook voor deze potentiele nieuwe leden staan we er en we zullen proberen om het lid worden nog extra aantrekkelijker te maken.

Gastenlijst
Onze aanwezigheid op een motorbeurs kost veel inspanning van veel vrijwilligers en ook een boel geld. We doen dan ook steeds metingen om de effectiviteit van een beurs te bepalen. Een van die aspecten die we meten is het aantal leden wat ons bezoekt. Daarvoor ligt er op de balie een ledenlijst waarop we je vragen om je naam aan te kruizen.

Smoelenboek
Het probleem van een grote club is dat er zoveel gezichten rondlopen waar ook een naam bij hoort. Soms zie je een naam maar heb je geen idee welk gezicht daar nu bij hoort. Maar omgekeerd komt ook vaak voor. Je hebt een half uur met iemand gepraat en bent totaal zijn naam vergeten. En laten we eerlijk zijn, het is gewoon leuker als je elkaar bij naam kent. Om je daarbij te helpen hebben wij het Smoelenboek op internet staan. Jouw foto in het Smoelenboek is geen verplichting, dat mag je geheel zelf bepalen. Als je echter het idee wilt steunen, dan kan je op de stand een foto van jezelf laten maken. We noteren dan het fotonummer bij je naam op de ledenlijst zodat de webmaster dat later weer kan verwerken.

Clubartikelen
Alleen op motorbeursen heb je de mogelijkheid om alle clubartikelen te bekijken en eventueel te passen. We hebben een ruime voorraad bij ons. Bij aanschaf op de motorbeurs weet je tenminste zeker dat iets past en het scheelt je weer portokosten. Een greep uit onze nieuwe collectie zie je hieronder en we hebben natuurlijk nog wat kleding in de uitverkoop.

F.D.K.
Het is eigenlijk vaste gewoonte dat Frans de Kruijf alle dagen aanwezig is voor het beantwoorden van technische vragen. In oktober 2007 heeft Frans echter een motor ongeluk gehad maar heeft in 2008 toch nog één hele dag gestaan. In 2009 is hij er weer 3 dagen, op donderdag, vrijdag en zaterdag. Het thema dit jaar is het schoonmaken van je motor.

Op de stand
We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om een Yamaha Diversion XJ6 op de stand te krijgen. En de eerste die zich met een op zijn naam geregistreerde nieuwe Yamaha XJ6 Diversion aanmeldt als lid krijgt van ons een jaarlidmaatschap gratis! Dat mag natuurlijk ook een bestaand lid zijn. Of dat al tijdens deze motorbeurs zal gebeuren is niet zeker. De motor zou leverbaar moeten zijn ergens tussen januari en maart 2009.

bijzonderheden
motorbeurs
  • 25e Editie van de Motorbeurs Utrecht dus...
  • -
  • -
stand
bemanning
DONDERDAG
10.00-22.00 uur
VRIJDAG
10.00-22.00 uur
ZATERDAG
10.00-18.00 uur
ZONDAG
10.00-18.00 uur
Kim Kodde
Ilona Nierop
Edwin Esman
Jan de Bruijn
Frans de Krijf
Dirk Witlam
reserve
---
---
---
Kim Kodde
Willem Zilverschoon
Aartje Arbon
Jan de Bruijn
Frans de Krijf
---
reserve
Dirk Witlam
---
---
Kim Kodde
Wim Marijs
Paul Moens
Jan de Bruijn
Frans de Krijf
Ingeborg Marijs
reserve
Dirk Witlam
Toine Both
---
Kim Kodde
Lida van der Kolff
Emiel Nierop
Marc Damen
Eddy van der Meer
Petra van der Meer
reserve
Dirk Witlam
---
---
opbouwen
bevestigd
Kim Kodde
Marc Damen
---
---
---
reserve
---
---
---
---
---
- woensdag 25 feb van 08.00-22.00 uur, route 100
- na 17.00 uur geen auto's meer in de hallen
- borgsom € 50, is slechts 2 uur geldig
- standhouders: ingang hal 8
plattegrond
Click on picture to enlarge Click on picture to enlarge Click on picture to enlarge

Last update 12-Aug-2012