Sleutelavond Van Sleeuwen Motoren Volkel
Sleutelavond Van Sleeuwen Motoren Volkel

datum donderdagavond 10 april 2008
18.00 uur - ontvangst
19.00 uur - aanvang programma
21.30 uur - einde avond
lokatie Van Sleeuwen Motoren
Antoniusstraat 60
5408 RD Volkel
tel. 0413-274174
bijzonderheden
Met onze sleutelavonden komen we in het hele land. Deze keer zijn we te gast bij van Sleeuwen Motoren in Volkel, een officiele Yamaha dealer.

De monteurs van van Sleeuwen Motoren ontvangen ons vanaf 18.00 uur met koffie. En mocht je nog wat uit de winkel nodig hebben, de winkel is voor ons nog even open. Na de koffie beginnen we met het programma dat uiterlijk tot half tien uur duurt.

Wees niet bang, je hoeft deze avond niet zelf het gereedschap ter hand te nemen. Dat laten we liever over aan de deskundigen die de hele dag niets anders doen. De avond is zowel bedoeld voor personen die totaal niets van hun motor weten als personen die al de nodige sleutel ervaring hebben. Aan de hand van jouw vragen wordt er ingegaan op specifieke zaken van de motor. Geen enkele vraag is stom en niemand zal je uitlachen. We willen juist dat je wat meer kennis op doet van alle onderdelen van je motor.

Ook al besteed je al het onderhoud uit aan je dealer, er zijn toch een heleboel zaken die je zelf moet doen. Met een motor erbij laten we je dit allemaal zien. Bepaald onderhoud kan je met de juiste kennis en gereedschappen ook goed zelf doen en ook daar zal aandacht aan worden besteed.

De avond heeft geen vast programma maar wordt oa gestuurd door de vragen die uit het publiek komen en de mogelijkheden op die avond. Het is de bedoeling dat je vooraf vragen indient die dan op de avond zelf behandeld zullen worden. Om het je gemakkelijk te maken kan je deze vragen per email sturen naar sleutelavond@ydcn.nl. Aan de hand van deze vragen kan van Sleeuwen Motoren zich ook beter voorbereiden.

Het maximum aantal deelnemers voor deze avond is 16 personen. We overschrijven het aantal met 4 personen omdat toch heel vaak mensen op het laatste moment afvallen en we de avond toch optimaal willen vullen.

aanrijroute
Grotere kaart weergeven

Maak zelf je aanrijroute routebeschrijving

vragenlijst De vragenlijst is hier te downloaden in PDF formaat. Om dit bestand te kunnen bekijken en printen heeft u de Adobe Acrobat Reader versie 5.0 of hoger nodig. Deze is te vinden op de website van Adobe. Als u op het gele "Get Acrobat Reader" logo klikt komt u vanzelf bij de juiste pagina.

Vragenlijst Sleutelavond van Sleeuwen Motoren, 10 april 2008 Vragenlijst Sleutelavond van Sleeuwen Motoren
   laatst bijgewerkt op 5 april 2008 updated
deelnemers
001. Jan de Bruijn
002. Jan Peek
003. Jos Otte
004. Rene Zuidema
005. Rene van der Zee
006. Henk Westerveld
007. Wouter Neutel
008. Martin Teurlincx
009. Patrick Deylius
010. Frans de Kruijf
011. Ton Mooij
012. ---
013. ---
014. ---
015. ---
016. ---
017. ---
018. ---
019. ---
verslag Stuur je verslag naar info@ydcn.nl

Last update 12-Aug-2012