Motorbeurs Utrecht 2008
Op de YDCN stand

datum &
openingstijden
donderdag 31 januari 2008 10.00 - 22.00 uur
vrijdag 01 februari 2008 10.00 - 22.00 uur
zaterdag 02 februari 2008 10.00 - 18.00 uur
zondag 03 februari 2008 10.00 - 18.00 uur

donderdag en vrijdagavond tot 22.00 uur !!!

plaats Jaarbeurs Utrecht
internet www.motorbeursutrecht.nl
toegangsprijs
 € 14,00  Dagkaart, normaal aan de kassa
 € 12,50  Dagkaart, met YDCN clubkaart aan de kassa van hal 9
 € 11,00  Dagkaart, voorverkoop via internet
 € 11,00  Avondkaart, normaal aan de kassa
 €   9,50  Avondkaart, voorverkoop via internet
 €   8,00  Avondkaart, voorverkoop via internet, KNMV leden
    gratis  kinderen t/m 12 jaar en onder begeleiding
 
* dagkaarten zijn zowel voor de dag als de avond
* avondkaarten alleen donderdag en vrijdag van 18:00-22:00 uur
* KNMV leden kunnen een avondkaart met korting kopen voor zichzelf en één introducé

Steun de YDCN door je toegangskaart online te kopen via de links en banners op de YDCN website. Er wordt geregistreerd vanaf welke website de aankoop is gedaan. In 2006 hadden we van de motorclubs de meeste kaarten verkocht en zijn daarmee beloond met een korting op de standhuur.

standnummer Hal 9 stand B017
bijzonderheden
YDCN
Prins Emiel d'n irste Carnaval
Ja, je agenda klopt, deze Motorbeurs Utrecht valt precies in het weekend van carnaval. En nou denk jij natuurlijk dat we verkleed op de stand gaan staan... jaja...
Echter, Emiel Nierop heeft verklaard absoluut verkleed te komen, dus tijdens deze beurs uitsluitend aan te spreken met "Prins Emiel d'n irste".

Informatie
Onze aanwezigheid op de beurs is zowel voor leden als niet-leden. We werken natuurlijk veel via internet maar vaak is een persoonlijk gesprek toch ook wel fijn, om eens te zien wie al die mensen van de club zijn. De standbemanning bestaat over het algemeen uit mensen die de club door en door kennen en de meeste vragen wel kunnen beantwoorden. Vaak is het een bestuurslid of iemand van de Evenementen Commissie of de Technische Commissie. Je hoeft niet specifiek met een vraag langs te komen. Gewoon even goeiendag zeggen en een kopje koffie komen halen is ook prima.

Nieuwe leden werven
Niet iedereen zwerft dagelijks op internet en kwam zo in aanraking met onze club. Er blijken nog steeds genoeg mensen te zijn voor wie onze aanwezigheid op de beurs een eerste kennismaking is met onze club. Ook voor deze potentiele nieuwe leden staan we er en we zullen proberen om het lid worden nog extra aantrekkelijker te maken.

Gastenlijst
Onze aanwezigheid op een motorbeurs kost veel inspanning van veel vrijwilligers en ook een boel geld. We doen dan ook steeds metingen om de effectiviteit van een beurs te bepalen. Een van die aspecten die we meten is het aantal leden wat ons bezoekt. Daarvoor ligt er op de balie een ledenlijst waarop we je vragen om je naam aan te kruizen.

Smoelenboek
Het probleem van een grote club is dat er zoveel gezichten rondlopen waar ook een naam bij hoort. Soms zie je een naam maar heb je geen idee welk gezicht daar nu bij hoort. Maar omgekeerd komt ook vaak voor. Je hebt een half uur met iemand gepraat en bent totaal zijn naam vergeten. En laten we eerlijk zijn, het is gewoon leuker als je elkaar bij naam kent. Om je daarbij te helpen hebben wij het Smoelenboek op internet staan. Jouw foto in het Smoelenboek is geen verplichting, dat mag je geheel zelf bepalen. Als je echter het idee wilt steunen, dan kan je op de stand een foto van jezelf laten maken. We noteren dan het fotonummer bij je naam op de ledenlijst zodat de webmaster dat later weer kan verwerken.

Clubartikelen
Alleen op motorbeursen heb je de mogelijkheid om alle clubartikelen te bekijken en eventueel te passen. We hebben een ruime voorraad bij ons. Bij aanschaf op de motorbeurs weet je tenminste zeker dat iets past en het scheelt je weer portokosten. Een greep uit onze nieuwe collectie zie je hieronder en we hebben natuurlijk nog wat kleding in de uitverkoop.

F.D.K.
Het was al min of meer gewoonte geworden dat Frans de Kruijf alle dagen aanwezig is voor het beantwoorden van technische vragen. Frans heeft in oktober 2007 een ongeluk met de motor gehad maar is gelukkig herstellende. De FDK gepimpte motor van de cover 2007 zal je moeten missen maar Frans is wel donderdag aanwezig.

Op de stand
Vrijwel zeker de 2007 "Japie Krekel" XJ900S zijspan van Ilona en Emiel Nierop. Die wilden we vorig jaar eigenlijk al laten zien maar was niet op tijd klaar voor de beurs. Yamaha Diversion XJ900S zijspan

bijzonderheden
motorbeurs
  • BOVAG mini-cursus Try the Bike (buitenterrein)
  • Motorstunts door Johnny Do en Stefan Gruijs (buitenterrein)
  • Optreden van Tatjana op zat en zon om 13.00 en 15.00 uur
stand
bemanning
DONDERDAG
10.00-22.00 uur
VRIJDAG
10.00-22.00 uur
ZATERDAG
10.00-18.00 uur
ZONDAG
10.00-18.00 uur
Kim Kodde
Dirk Witlam
José Tunzi
Frans de Kruijf
Jan de Bruijn
Ilona Nierop
reserve
Marc Damen
---
---
Kim Kodde
Jan de Bruijn
Aartje Arbon
Dirk Witlam
Marc Damen
Emiel Nierop
reserve
---
---
---
Kim Kodde
Jan de Bruijn
Willem Zilverschoon
Jacqueline Helderman
Edwin Esman
Emiel Nierop
reserve
---
---
---
Kim Kodde
Petra van der Meer
Eduard van der Meer
Marc Damen
Emiel Nierop
Ilona Nierop (middag)
reserve
---
---
---
opbouwen
bevestigd
Kim Kodde
Marc Damen
---
---
---
reserve
Dirk Witlam
Jan van Oostrom
---
---
---
- woensdag 30 jan van 08.00-22.00 uur
- na 17.00 uur geen auto's meer in de hallen
- borgsom € 50, is slechts 2 uur geldig
- standhouders: ingang hal 8
plattegrond
Click on picture to enlarge Click on picture to enlarge Click on picture to enlarge

Last update 12-Aug-2012