Aanmeldingen Evenementen 2011  
 
 
Aanmelding aktiviteiten
In het volgende deel van dit aanmeldingsformulier kunt u zich opgeven voor een of meerdere evenementen. Omdat een heleboel zaken geregeld moeten worden op basis van het aantal deelnemers verzoeken wij u dringend dit zo vroeg en duidelijk mogelijk in te vullen. Het mag duidelijk zijn dat als er 10 mensen zich inschrijven voor een zijspandag en er 50 komen opdagen, we echt mensen naar huis moeten sturen.

Voorwaarden meerdaagse evenementen
Voor meerdaagse evenementen zijn slecht een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. Een aanmelding binnen het beschikbare aantal plaatsen is een reservering tot de betaaldatum. Een aanmelding die buiten het beschikbare aantal plaatsen terecht komt wordt op den reservelijst gezet. Een reservering die voor de betaaldatum wordt betaald wordt omgezet in een definitieve aanmelding. Is geen betaling voor de uiterste betaaldatum ontvangen, dan vervalt de reservering! Let daar goed op! Vrijgekomen plaatsen worden in volgorde opgevuld vanuit de reservelijst en dienen binnen 1 week betaald te worden.

Per lid mag slechts één niet-lid worden opgegeven. Het lid is verantwoordelijk voor het door hem/haar geintroduceerde niet-lid.

De sluitingsdatum voor aanmelding en betaling is meestal 6 weken tenzij anders aangegeven. Bij ontvangst van de betaling na de sluitingsdatum wordt een toeslag van € 12,- in rekening gebracht.
 

 
  Naam
  Lidnummer
geen lidnummer? Vul in "nnb" indien nog niet bekend
of "KM" indien kennismakingsdeelname
  Duo/Introducée
  Lidnummer   vul in "geen" indien geen lid
  Woonplaats
  Telefoon
  E-mail
Bevestiging van ontvangst en verwerking alleen met ingevuld email adres !
    Ik meld mij aan voor de volgende evenementen
 
Toerrit 6: Noord-Nederland Toerrit 2011 (Drenthe)
Zondag 9 oktober 2011, start tussen 10.00-11.00 uur
 
 
    Verstuur aanmelding
 
Druk op VERZENDEN en wacht tot er een bevestigingspagina verschijnt.  
 

 

Last update 19-Sep-2011